Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:یک پخش‌کننده ایرانی پخش فیلم مجارستانی ساخته ایلدیکو اینیدی را که نامزد دریافت جایزه اسکار در بخش فیلمهای غیرانگلیسی‌زبان شده است، در حوزه استرالیا و اقیانوسیه برعهده گرفت.


آرمین میلادی مدیر پخش "دریچه سینما" که پخش این فیلم را برعهده گرفته به ایسنا توضیح داد: «این چهارمین فیلم غیر ایرانی است که دریچه سینما در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتخاب فیلمهای خارجی با توجه به رقابت سختی که برای خرید تولیدات موفق سال در بین پخش کنندههای با سابقه و معتبر وجود دارد، ما سعی میکنیم فیلمهایی را انتخاب کنیم که از دید هنری اثرهای درخشان و موفقی باشند که در جشنوارههای مختلف کشورهای حوزه فعالیت  ما مورد توجه قرار گیرند و از طرفی شانس اکران  سینمایی را نیز داشته باشند. 
در مورد انتخاب  فیلم "بر جسم و جان" که در جشنواره برلین سال گذشته به دلیل نگاه نو و داستان متفاوت با فیلم‌های رایج سال‌های اخیر و روایت بسیار دل نشین و در عین حال هوشمندانه از یک مشکل روانی، توجه من را جلب کرد باید بگویم که انتخاب پر ریسکی بود از لحاظ سرمایهگذاری روی فیلمی هنری و نا متعارف به زبان مجارستانی که در استرالیا مخاطب مستقیم بسیار اندکی دارد. همینطور در این فیلم  اگر داستان اصلی  درست دریافت نشود به دلیل وجود صحنههای کشتار دام خطر تحریم از طرف حامیان حیوانات که ان جی او های پر قدرتی هم هستند وجود داشت. ولی خوش إقبال بودیم که فیلم در برلین برنده خرس طلایی بهترین فیلم شد و پس از آن در جشنواره سیدنی جایزه بهترین فیلم را برد و اکنون نیز با انتخاب در لیست نهایی اسکار مسیر اکران فیلم آسانتر خواهد بود.»
موسسه دریچه سینما از سال ۲۰۱۴ در حوزه پخش فیلمهای ایرانی در سطح بین المللی فعالیت خود را در آمریکا و استرالیا آغاز کرده است و تاکنون پخش بیش از ۳۰ عنوان فیلم غیرانگلیسی زبان را به عهده داشته است و با تمرکز ویژه بر سینمای ایران، نسبت به پخش و معرفی فیلمهای سینمای مستقل و تجاری روز در سطح گسترده اقدام نموده است.
از جمله این فیلمها می توان به «بدون تاریخ بدون امضا»، «قصهها»، «اژدها وارد میشود»،« وارونگی»، «مادر قلب اتمی»، «نهنگ عنبر ۱و ۲»، «پنجاه کیلو آلبالو» و «اکسیدان» اشاره کرد. برچسب ها: بر جسم و جان ، استرالیا ، ایرانی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۲۲۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»

وزیر دفاع کره جنوبی امروز چهارشنبه گفت این کشور گفت‌وگوهایی را درباره پیوستن به معاهده سه‌جانبه «آکوس»، پیمانی میان آمریکا، انگلیس و استرالیا انجام داده است.

به گزارش ایسنا، پیمان سه‌جانبه «آکوس» در سال ۲۰۲۱ جهت تسهیل انتقال فناوری نظامی میان ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا و مبارزه با قدرت فزاینده چین ایجاد و در عین حال ارتش آمریکا متعهد شد تا به کانبرا برای دستیابی به زیردریایی‌های هسته‌ای کمک کند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، مرحله اول پیمان «آکوس» جهت ارائه فناوری زیردریایی هسته‌ای به استرالیا بوده است و مرحله دوم آن اشتراک‌گذاری سایر فناوری‌های نظامی می‌باشد.

«شین وون-سیک» وزیر دفاع کره جنوبی پس از نشستی میان وزرای خارجه و دفاع استرالیا و کره جنوبی طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ملبورن گفت: «کره جنوبی می‌تواند با قابلیت‌های دفاعی، علمی و فناوری خود به مرحله دوم آکوس کمک کند.»

وی افزود: «طی جلسه‌ای که داشتیم، پیرامون احتمال شراکت در مرحله دوم آکوس گفت‌وگو و رایزنی شد. ما از فعالیت‌های مرحله دوم آکوس حمایت و از نظر دیگران نسبت به در نظر گرفتن عضویت کره جنوبی به عنوان شریکی در مرحله دوم این پیمان استقبال می‌کنیم.»

طبق گزارش اخیر نشریه پالتیکو، مشارکت امنیتی «آکوس» ممکن است تا پایان سال میلادی گسترش یابد و کانادا و ژاپن را هم شامل شود. عضویت هند، نیوزیلند و کره‌جنوبی هم به‌عنوان اعضای بالقوه مطرح شده است.

«ریچارد مارلز» وزیر دفاع استرالیا هم به نوبه خود عنوان کرد: «کره جنوبی کشوری با فناوری بسیار چشمگیر است که در آن ارزش‌های مشترکی داریم. همزمان با اینکه مرحله دوم آکوس توسعه می‌یابد، فرصت‌هایی در آینده وجود خواهد داشت و ما شاهد اجرای آن در رابطه با ژاپن نیز هستیم.»

«فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن در جریان سفر به واشنگتن در اوایل ماه آوریل و دیدار با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بیانیه مشترکی را منتشر کرد که در آن هر دو تاکید کردند که شراکت دفاعی آکوس همکاری با ژاپن را در حوزه فناوری‌های پیشرفته از جمله محاسبات کوانتومی، زیردریایی، مافوق صوت، هوش مصنوعی و فناوری سایبری در نظر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند