Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلمهای ایرانی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به وصله ای ناچسب برای لباس پر زرق و برق جشنواره تبدیل شده است و مخاطبان برای دیدن این فیلمها با مشکل مواجه هستند. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۶ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، چهارمین روز سی‌سومین جشنواره جهانی فیلم فجر در حالی سپری می‌شود که هنوز معضل تهیه بلیط برای فیلمهای ایرانی حاضر در جشنواره جهانی پابرجاست و انگار هر زمان برای تهیه بلیط این فیلمها به مرجع فروش آن که سینما تیکت است مراجعه می‌شود نتیجه ظرفیتی است که گویا قبل از ایجاد، تکمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید تصوری که در ابتدا از جداسازی جشنواره جهانی فیلم فجر از بخش ملی در ذهن مخاطبان حرفه‌ای سینما ایجاد می‌شد تمرکز بیشتر یک بخش کاملا مجزا بر سینمای جهان و ارتباط بین سینماگران ایران و جهان بود. که به راستی این مهم محقق شده و حاصل این ارتباط دریافت آثاری بیشتری از سینمای جهان طی سه سال اخیر بوده است و بعد رسیدن به نقطه‌ای که فیلساز، خود درخواست حضور در جشنواره را داشته باشد. اما این وسط اتفاقی که برای جشنواره به حاشیه‌ای ناچسب تبدیل شده حضور برخی فیلمهای ایرانی در آن است. فیلمهایی که نمیتوان به لحاظ ساخت و محتوا تفاوتی بین آنها و فیلمهایی که در بخش ملی به نمایش درمی‌آیند قائل بود.

فیلمهای ایرانی حاضر در جشنواره قابلیت اکران در بخش ملی را دارند و در نهایت اکران در ایران؛ اما وقتی به هر دلیل در جشنوارملی به نمایش در نمی‌ایند انگار وقتش رسیده که به بخش بین‌الملل بیایند شاید از بخش ملی جامانده یا مورد پذیرش هیأت داوران آن قرار نمی‌گیرند. حال به هر دلیل وقتی برای اولین بار برای اکران به جشنواره جهانی می‌آیند جذابیت زیادی برای مخاطب ایرانی ایجاد می‌کنند که بروند و آنها را در جشنواره ببینند در صورتی که ظرفیت جشنواره مجال میزبانی از این حجم از مخاطب را ندارد. از طرفی میهمانان فیلمساز بخشی از ظرفیت را تکمیل می‌کنند و از طرف دیگر بخشی برای مخاطبان با کارت و در نهایت بلیطها روی دست تماشاگران باد می کند و نمی توانند بروند و فیلمی که برایش با مشقت بلیط تهیه کردند ببینند. البته این موضوع به مرور مرتفع شده است چرا که دیگر انگار امکان تهیه بلیط وجود ندارد تا حق مطالبه‌گری برای مخاطبان فیلمهای ایرانی هم وجود نداشته باشد.

جالبتر اینکه وقتی در زمان مناسب برای تهیه بلیط به سینما تیکت مراجعه می کنید و خوشحال از اینکه پرفیت ها بشته نشده و وارد قسمت بعد برای تهیه بلیط می‌شوید با خطای تعداد خرید شما تمام شده است مواجه می شوید در صورتی که همان زمان اگر برای تهیه بلیط فیلم خارجی دیگری اقدام کنید موفق خواهید شد.

 

بنابراین موضوع به چند بخش تقسیم می‌شود اول اینکه چرا باید اصلا فیلمهای ایرانی با این حجم در جشنواره حضور داشته باشند تا تبدیل به معضلی برای جشنواره شوند، سپس اگر قرار بر حضور آنهاست چرا پیش بینی های لازم برای احترام به مخاطبشان انجام نشده است و در نهایت اگر سیستم دریافت بلیط برای آنها مانند سایر فیلمهاست چرا احساس می‌شود ناکارمد و هدایت شده است که این موضوع با اصل احترام به مخاطب در تضاد است.

مدیران جشنواره با کمی هوشیاری می توانند این وصله ناچسب که به حاشیه جشنواره بدل شده است را درست هدایت کنند تا موفقیتها در سایر حوزه ها زیر سوال نرود.

انتهای پیام/

R1356/P1356/S4,34/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۱۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور صبح امروز دهم اردیبهشت ماه، در آئین اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی خلیج فارس اظهار داشت: از دولت دهم تاکنون به این جشنواره تعلق خاطر دارم و دوست دارم در این محفل گرم و صمیمی حضور داشته باشم.

وی افزود: درباره بحث خلیج فارس نظریه پردازان از ایام قدیم به علت منابع انرژی به این منطقه هارت لند می‌گفتند و باور داشتند تسلط بر این منطقه یعنی فرمانروایی بر جهان و بر همین مبنا همواره به دنبال حضور در منطقه هستند و امروز تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست.

وی با اشاره به چند سند تاریخی در ارتباط با نام خلیج فارس و تعلق آن به ایرانیان اظهار داشت: یک محقق غربی به نام ژان ژاک پرینی در کتاب خود اعتراف کرده که ملل و طوایف مختلفی بر خلیج فارس استیلا یافتند و فرمانروایی کردند و روزگارشان سپری شد و منقرض شدند اما تنها ایرانی‌ها هستند که با هوش و درایت خود از این میراث‌شان نگهداری کرده و می‌کنند.

حسینی با اشاره به فرهنگ ۸ هزار ساله خلیج فارس نیز گفت: پرتغالی‌ها ۱۱۷ سال بر این منطقه تسلط داشتند اما امام قلی خان با یارانش توانستند این استعمارگران را از منطقه اخراج کنند بر همین مبنا روز ۱۰ اردیبهشت در شورای عالی فرهنگی به نام روز خلیج فارس نامگذاری شد.

وی با اشاره به لزوم شناخت و صیانت از تاریخ و هویت ملی تاکید کرد: استکبار در هر کجا ورود کرد به دنبال تغییر زبان و فرهنگ آن منطقه بود اما ملت ایران در تمام دوره‌ها از هویت ایرانی خود دفاع کردند و استکبار ستیزی خود را نشان دادند.

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به پیشینه راه‌اندازی جشنواره خلیج فارس گفت: در دولت دهم این جشنواره با محوریت بندرعباس با نگاهی بین المللی ایجاد شد و امید داریم پس از فراز و نشیب‌های برگزاری این جشنواره ابعاد جهانی پیدا کند و ایرانی‌ها در سراسر جهان با آن ارتباط برقرار کنند.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سیاست‌ها، دولت و سایر قوا باید در کنار هم باشند و اقدامات عملی برای بهره وری کامل از ظرفیت ساحل و دریا انجام دهند و توسعه کشور را در سواحل خلیج فارس رقم بزنند.

وی افزود: استان هرمزگان هم برنامه‌های خود را در مورد اجرای این سیاست‌ها به تهران ارسال کند تا با جمع بندی و بررسی و کار کارشناسی در نهایت بتوان از این مزیت خدادادی بهره لازم را برد.

کد خبر 6092080

دیگر خبرها

  • رقابت «لوتریا» در آلمان و اسپانیا
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • تاریخ‌سازی افغانستان با یک ایرانی
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست
  • نمایشگاه اکسپو ظرفیتی برای تبادلات اقتصادی است