Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو - ایرنا - جشنواره دو روزه بین المللی فیلم نیلوفر آبی با شرکت فیلم های ایرانی در شهر بمبئی هند آغاز به کار کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از دفتر دیپلماسی عمومی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در مومبای (بمبئی) در روز جمعه، این جشنواره با حضور مهدی زارع، رئیس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران پنجشنبه شب در این شهر با شرکت شماری از هنرمندان سینمای بالیوود مانند اکبرخان، علی اصغر سجاد دل افروز، راتان راجپوت، کارگردان و نویسنده موهان داس و جمعی از شخصیت‌های سیاسی- علمی و پژوهشی، فرهیختگان، دانشمندان، نخبگان، متفکران، دانشگاهیان، نویسندگان، اصحاب اندیشه و صاحبنظر و علاقه مند به هنر آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جشنواره دو روزه فیلمهای بین المللی کوتاه و بلند با عنوان نیلوفر آبی در شهرهای بمبئی و پونا به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و با همکاری فدراسیون فیلمهای هند، مرکز فرهنگی ـ علمی روسیه، انستیتو گوته آلمان، سرکنسولگری ترکیه و با حضور فرهنگ دوستان و علاقمندان به هنر هفتم برگزار می شود.
دراین جشنواره هشت فیلم از ایران، آلمان، روسیه، هند، تاجیکستان، کره جنوبی و میانمار به نمایش در می آید، و'آذر فرامرزی و موهان داس دو داور بین المللی از ایران و هند در این جشنواره شرکت می کنند.
از ایران، فیلم کوتاه جای دنج برای ماهی ها به کارگردانی ناصر ضمیری در این جشنواره نمایش ویژه خواهد داشت.
در این مراسم کیران شانتران، رئیس فدراسیون فیلم منطقه غرب هند اظهار داشت: در سراسر کشور پهناور و متمدن هند بیش از 350 موسسه فیلم مشغول به ساخت و تهیه آثار هنری هستند و من امیدوارم در آینده این موسسات در این جشنواره شرکت فعال داشته باشند.
پس از آن نماینده فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بمبئی (مومبای) ضمن ابراز خرسندی از حضور در این جشنواره افزود: اینجانب به عنوان نماینده یکی از کشورهای باستانی گیتی از فدراسیون فیلم منطقه غرب هند، مرکز فرهنگی علمی روسیه، انستیتو گوته و سرکنسولگری ترکیه به خاطر شرکت فعال در جشنواره نیلوفر آبی کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم. نام این جشنواره از نماد کهن و باستانی ایران زمین گل نیلوفر آبی یا لوتوس اقتباس گردیده است. این گل مظهر و سمبلی از اعتقادات مشترک همه قومیت ها و ملت ها که همانا باروری و حاصلخیزی، کامیابی و رفاه، سلامتی و تندرستی، زیبای، صلح و آرامش در دنیا و عشق است.
زارع در ادامه افزود: ما در دنیای چند وجهی زندگی می کنیم. ریشه، تاریخ، عادت و فرهنگ همه کشورها نسبت به یکدیگر متفاوت است و تنها از طریق یادگیری فرهنگ هر کشوری می تواند پیشرفت و توسعه داشته باشد.
وی اظهار داشت: سینما مظهر فرهنگ هر کشوری می باشد و نشان دهنده زندگی واقعی، تغییر و تحولات و ابتکارات در مردم آن کشور است. این صنعت لذت ، خوشی و هیجان را برای مردم به ارمغان می آورد و هنر تهیه آثار هنری سینما روزانه در حال تغیر و تحول است.
زارع خاطرنشان کرد که فیلم هایی که در این جشنواره بین المللی فیلم کوتاه اکران می گردد، منتخبی از آثار کشورهای مختلف در کل جهان می باشد.
وی افزود: اکران این آثار می تواند کمکی بسزا برای فهم مردم گیتی از یکدیگر باشد و این به عنوان یکی از مولفه ها و مشخصه های جشنواره نیلوفر آبی می باشد.
نماینده فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پایان ضمن امیدواری از برگزاری موفقیت آمیز جشنواره بین المللی نیلوفر آبی گفت: ترویج فهم متقابل از یکدیگر و دوستی میان کشورها یکی از اهداف این جشنواره خواهد بود.
سپس اکبر خان، یکی از هنرمندان معروف هندی، ضمن سپاس و قدردانی از مسئولان برگزار کننده این جشنواره گفت نیلوفر آبی جشنواره ای است که نگاهی متمایز از دیگر جشنواره ها و با اهداف گوناگون به سوی هنر هفتم دارد.
وی ضمن اشاره به چالش های جهان اظهار داشت: امروزه به خاطر مسائل سیاسی، جغرافیایی و غیره شاهد گسترش نفرت و جدایی ملیت های مختلف از یکدیگر هستیم. در چنین دنیای آشفته ای، سازندگان آثار هنری در بخش های مختلف سینما همچون فیلم های کوتاه، بلند و سریال ها و مجموعه های داستانی بایستی با توجه به ارزش های والای انسانی آثاری منحصر به فرد با هدف حذف تبعیضات، نفرت و جدایی مردمان را خلق کنند.
اکبر خان در ادامه به تاثیر گذاری عمیق سینما در میان جامعه اشاره کرد و گفت: سینما یکی از قویترین رسانه ها در زمینه تاثیرگذاری بر روی جامعه محسوب می گردد و سازندگان بایستی در جهت تهیه محصولات مناسب که براساس ارزش های اخلاقی، صلح و آرامش گام بردارند. شایان ذکر است که فیلمسازان ارزنده ایرانی با تمامی کمبودها و مضیقه ها، توانسته اند آثاری منحصر به فرد را به وجود آورند.
وی به سفر اخیر خود به ایران نیز اشاره کرده و گفت: امروزه ایران با آرامی به سوی قله های کامیابی حرکت می کند که براحتی نشانه های آن را در بسیاری از بخش های جامعه می توان مشاهده کرد.
آساق**1424**1337

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي هند جشنواره بين المللي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد

فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر توسط بنیاد آیه‌های ایثار وتلاش، با هدف تحقق رهنمود‌های مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست‌های کلی مبتنی بر تبیین مولفه‌های فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت زنان در تاریخ انقلاب اسلامی الگوسازی از زنان فرهیخته ایثارگر تشویق و ترغیب هنرمندان ایران اسلامی به فعالیت موثر در زمینه‌ی ترویج این مولفه‌ها درمسیر فرهنگ ایرانی اسلامی، و با موضوع نقش زنان ایثارگر وجایگاه حماسی آنان در انقلاب و جبهه مقاومت منتشر شد.

 پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر و بر اساس اعلام دبیرخانه این رخداد فرهنگی هنری، هدف گذاری در ۷ زمینه:

۱-پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه انقلابیگری زنان و پرچمداری آنها در نهضت اسلامی ایران
۲-شناسایی و معرفی ظرفیت‌ها، استعداد‌ها و توانمندی‌های زنان در حوزه‌های فرهنگی و هنری به منظور اثر بخشی مضاعف آنان در پیشبرد فرهنگ ایثار و مقاومت
۳- توجه به نقش ارزنده زنان و معرفی ظرفیت‌های موجود جامعه هنری جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی بویژه مقابله با تهاجم نرم دشمن و آندلسی کردن ایران
۴-الگوسازی شخصیت‌های موفق علمی، فرهنگی و اجتماعی زنان ایثارگر ایران و جبهه مقاومت برای نسل‌های آینده و جهان اسلام بعنوان الگوی سوم زنان در جهان 
۵- تقویت فعالیت‌های جهادی، فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در حوزه زنان
۶- تبیین و تحکیم بنیان خانواده و لزوم افزایش جمعیت در پیشرفت و تعالی کشور 
۷-ایجاد بانک اطلاعاتی و مطرح کردن چهره‌های شاخص زنان نخبه کشور برای دسترسی جوانان در دستور کار جشنواره قرار گرفته است.

جشنواره پنجم فیلم کوثر در چهار بخش سینمای ایران (شامل: فیلم‌های سینمایی، داستانی بلند (تله فیلم) مستند کوتاه و نیمه بلند، مستند بلند و آثار کوتاه داستانی، پویا نمایی و نماهنگ است. همچنین در بخش مسابقه سینمای ایران، عنوانی با نام مسابقه ویزه گنجانده شده که عبارتست از:

الف - نقش زنان و کودکان در مقاومت: این بخش ویژه آثار تولیده شده پیرامون موضوعات مرتبط با ایثارگری و نقش زنان و کودکان در کشور‌های حوزه مقاومت و مقابله با داعش و رژیم صهیونیستی و مظالمی که بر آنها رفته است 

ب- حجاب، عفاف: این بخش اختصاص دارد به آثار مرتبط با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و افشای ماهیت توطئه‌های دشمنان برای آندلسی کردن ایران.

بر پایه این گزارش، بخش طرح‌ها و ایده ها، بخش بین الملل و بخش غیر رقابتی نیز سایر بخش‌های چهارگانه جشنواره را تشکیل می‌دهند؛ نمایش‌های ویژه، نشست‌های تخصصی، نکوداشت‌ها و بزرگداشت ها، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری همزمان جشنواره در استان‌ها و سایر مراکز فرهنگی هنری کشور، از دیگر بخش‌های پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر هستند.

بر پایه اعلام دبیرخانه جشنواره، متقاضایان شرکت در این رویداد می‌توانند با مطالعه فراخوان در هر بخش، لینک قابل دانلود فایل آثار خود را در فرمت‌های مشخص شده در فراخوان به صندوق الکترونیکی دبیرخانه ارسال کنند و در صورتیکه حجم فایل اثر بیشتر از ۱۰ گیگ است و یا امکان ارسال ایمیل وجود ندارد صاحبان آثار می‌توانند اثر خود را بصورت پستی و یا حضوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. ضمن اینکه پایان وقت اداری روز شنبه پنجم خرداد ماه سالجاری، آرخین مهلت ارسال آثار در نظر گرفته شده است. 

پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر، تیرماه ۱۴۰۳ در تهران با دبیری ناصر باکیده وبا همکاری شهرداری تهران، سازمان امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکوهای ایرانی 
  • حدود ۸ هزار دانش آموز درجشنواره خوارزمی در خاش
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم