Web Analytics Made Easy - Statcounter

متاسفانه این روزها شاهد پخش فیلم هایی از سینما و سیما هستیم مبنی براینکه طرز پوشش اسلامی در بین هنرپیشه ها کم رنگ شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  راه آرمان؛ مدتی است که فیلم "نوای خوشه ها" ساخت لبنان به صورت سریالی به مناسبت ماه مبارک رمضان از شبکه دو سیما پخش میشد.

ماجرای این فیلم برگرفته از جنگ حزب الله در لبنان برعلیه اسرائیل غاصب است، اصل ماجرا این است که در این مقوله سعی در مقایسه این فیلم با فیلم های ساخته شده توسط برخی فیلم سازان و کارگردانان ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا وقتی به اصل خانواده نگاه می کنیم حجاب و پوشش ساده ای است که هنرپیشه های این فیلم دارند، همه آنها دارای پوشش روسری هستند که زیر آن هد دارندو حتی شاخه ای از مویشان دیده نمی شود و لباس گشاد، بلند و ساده ای است که بر تن زنان هنرپیشه است، مردان در این فیلم نیز دارای پوشش بسیار ساده هستند آنان ظاهری آراسته و تمیز دارند، هنرپیشه هایی هم که در نقش پسران خانواده هستند نیز همگی دارای لباس گشاد و ساده هستند.

از پوشش که بگذریم رفتار و گفتارشان با یکدیگر بسیار محترمانه است، همسر با همسر، والدین با فرزند و بالعکس، دوست با دوست و اگر شخصی با دیگری درگیری دارد هیچگاه از الفاظ بی ادبانه استفاده نمی کند.

در این فیلم نگاه ویژه به اصل و پایه خانواده و اقوام دارد و از همه مهمتر ریشه شیعه و مسلمان بودن خانواده است.

همان طور که می دانید در بهبوحه جنگ مادر خانواده حاج جواد در بیمارستان پسری به دنیا می آورد که با پسر خانواده دشمن جابجا می شود.

یک روز حاج جواد یکی از فرماندهان گروه حزب الله دچار بیماری می شود که با سرفه های شدید همراه است و همزمان هم علی پسر ارشد خانواده نیز دچار آن می شود، پدر برای اینکه بفهمد علت بیماری مشترک آنان چیست هر دو آزمایش خون می دهند که در این حالت متوجه می شوند که علی پسر آنان نیست، پس از پرسه جویی های زیاد متوجه می شوند وی پسر یک مزدور و جاسوس موساد است ولی رفتار خانواده علی الخصوص والدینش با او هرگز تغییر نمی کند ولی با این همه به دنبال هویت فرزند واقعی خود نیز که در دامان سامی هلال مزدور بزرگ شده هستند و مادر همیشه دعا می کند که فرزندش به سامی نرفته باشد و باقی ماجرا ...

حال فیلم های اجتماعی و خانوادگی ایرانی را که نظاره می کنیم خالی از اشکال نیستند از جمله اینکه ما مدعی هستیم که بیشتر جمعیت کشورمان شیعه هستند ولی متاسفانه رعایت حجاب و پوشش هنرپیشه ها در فیلم گونه دیگری است، حال بگذریم که این فیلم ها همگی آموزشی بوده و روی افراد جامعه تاثیر زودهنگام دارد.

باید بگویم متاسفانه نظارت چندانی بر فیلم های سینما و سینما های خانگی و گاهی اوقات سیما نمی شود.

نه تنها پوشش و حجاب رعایت نمی شود بلکه طریقه پوشش غیر اسلامی نیز آموزش داده می شود خانواده های مجللی را نشان می دهد با پوشش ها و لباس های مدرن و گران قیمت که دل هر بیننده ای را می برد. خانه های مجللی بالوازم خانگی آن چنانی که هر بیننده ای آرزوی آن را دارد.

حال اینکه در فیلم نوای خوشه ها حتی خانواده های ثروتمند و مجلل بسیار ساده هستند، قصد رساندن محتوای انقلابی به بیننده است نه چیز دیگر.

در فیلم نوای خوشه ها در دعواهایی که صورت می گیرد هرگز از الفاظ رکیک و زشت استفاده نمی شود و حال اینکه در فیلم های ایرانی تا دلت بخواهد از این الفاظ بد و زشت برای آموزش وجود دارد.

متاسفانه امروزه پوشش زنان ایرانی غیر اصولی و غیر اسلامی است که بیشتر آن برگرفته از فضاهای آموزشی از جمله سینما، سیما و سینمای خانگی است.

امید که وزارت ارشاد و ارگان های مربوطه نظارت بیشتری دراین راستا داشته باشند و یک فیلم ایرانی هم همانند فیلم های لبنانی حرفی برای گفتن داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است

مرضیه اتو گرا در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه رویداد جوانی جمعیت با اشاره به ماده ۱۹ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مبنی بر اعطای جایزه به برترین ها که شامل دستگاه ها برای میل به اهداف قانون برگزار خواهد شد افزود: ستاد ملی جمعیت مکلف است با تبیین شاخصهای ارزیابی، سلامت و سنجش تفکیک خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه های اجرایی، شرکت ها، موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان را مورد بررسی قرار دهد و نهادهای زیربط که اثربخشی در رشد ازدواج و فرزندآوری و فعالیت های موثری را داشته اند را شناسایی و اقدام به تقدیر به نحوه شایسته از آنها نماید.

وی در ادامه با اشاره به اینکه از اهداف دیگر این رویداد فراهم سازی شرایطی برای تبادل اندیشه بین صاحب نظران حوزه خانواده، جمعیت، ایجاد انگیزه و همچنین زمینه فرهنگی و هنری و ترویج فرهنگ ازدواج و فرزندآوری و روحیه کار تیمی برای ظهور استعدادهای علمی است خاطرنشان کرد: افراد مختلف در جامعه در فضای عمومی و نظام بهداشتی کشور با توجه به تلنگری که خورده اند برای اقدام موثر، تلاش بیشتری خواهند کرد که در امر جوانی جمعیت در کشور موفق باشند.

مسئول کار گروه جمعیت و فرزندآوری در هیات اندیشه ورزی امور بانوان استانداری گفت: ما شاهد این هستیم که شیب کاهش جمعیت در استان همدان کمتر شده است البته هنوز به ایده آل مطلوب نرسیده ایم، در زمینه جوانی جمعیت ما نیاز به فرهنگسازی داریم بدان گونه که فرهنگ زایمان طبیعی بعد از سزارین، فرهنگ شرکت در کلاسهای آمادگی بارداری، کاهش ترس از زایمان، خوشایند سازی بارداری ورضایت مندی مادران از مراکز بهداشتی و بیمارستان ها را بالا ببریم.

اتو گرا اذعان داشت: اغنا سازی عمومی و همگانی باید در این زمینه بصورت کامل انجام شود که همه مدیران دستگاه ها و کارکنان در هر اداره ای که هستند مسئله جوانی جمعیت را با معنای سلامت در نظر بگیرند و سلامت ما در گرو سلامت زنان، خانواده ها وفرزندان است.

وی تاکید کرد: پیشگیری از سقط جنین، سقط انتخابی که مادر خود رضایت به این کار دارد و آگاه‌سازی تشخیص زودرس ناباروری و درمان به موقع آن، به موقع ازدواج کردن و رعایت سبک زندگی سالم باید در جامعه پیگیری شود که هم اکنون توسط قرارگاه ورستاد جمعیت مورد بررسی قرار گرفته است.

کد خبر 6092529

دیگر خبرها

  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • عکس | چهره متفاوت بهنوش بختیاری و امین حیایی در اتاق گریم
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • روزهای سخت کارگران مهاجر در پایتخت/ برای کارگران روزمرد کاری کنید
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما